Begane grond

Maas zaal

70 m2    |    8 - 70 personen

De Maas zaal is een ruimte van ongeveer 70 m2 aan de achterzijde en is geheel flexibel in te richten en is geschikt voor 8 - 70 personen (afhankelijk van de opstelling) Deze zaal beschikt over een beamer met scherm en flipover, glasvezel internet en WiFi. Tevens heeft deze zaal de beschikking over een eigen afgesloten buitenruimte.

Kralingse Bos kamer

42 m2    |    tot 12 personen

De Kralingen kamer bevindt zich aan de voorzijde en is ongeveer 42 m2 groot. Deze kamer is ingericht voor computeropleidingen tot 12 personen en kan met of zonder pc’s geleverd worden. Tevens heeft de kamer de beschikking over een beamer, flipover, glasvezel en Wifi.

Van Nelle kamer

38 m2    |    tot 8 personen

De van Nelle kamer bevindt zich aan de achterzijde en is ingericht als boardroom tot 8 personen en heeft een luxe uitstraling met directiestoelen. In de kamer bevindt zich een TV scherm en een flipover, glasvezel internet en WiFi . Ook hier heeft u de beschikking over een eigen buitenruimte.

1e verdieping

Erasmus zaal

85 m2    |    12 - 100 personen

De Erasmus zaal is onze grootste ruimte en is geheel flexibel in te delen voor meetings van 12 tot 100 personen (afhankelijk van de opstelling) en bevindt zich aan de achterzijde en is ongeveer 85 m2 groot. Deze zaal beschikt over een beamer met scherm en flipover, glasvezel internet en WiFi. 

Euromast zaal

40 m2    |    4 - 30 personen

De Euromast zaal bevindt zich aan de achterzijde en is geheel flexibel in te richten voor 4 tot 30 personen en is ongeveer 40 m2 groot. Deze zaal beschikt over een beamer met scherm en flipover, glasvezel internet en WiFi. 

Haven lokaal

40 m2    |    4 - 30 personen

Het Haven lokaal bevindt zich aan de achterzijde en is geheel flexibel in te richten voor 4 tot 30 personen en is ongeveer 40 m2 groot. Deze zaal beschikt over een beamer met scherm en flipover, glasvezel internet en WiFi. 

De Hef zaal

40 m2    |    4 - 30 personen

De Hef zaal bevindt zich aan de achterzijde en is ingericht als boardroom met kleurrijke stoelen. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 10 personen en is ongeveer 40 m2 groot. Deze zaal beschikt over een beamer met scherm en flipover, glasvezel internet en WiFi. 

Stadhuis zaal

70 m2    |    8 - 70 personen

De Hofplein zaal is een ruimte van ongeveer 70 m2  aan de voorzijde  en is geheel flexibel in te richten en is geschikt voor 8 - 70 personen (afhankelijk van de opstelling) Deze zaal beschikt over een beamer met scherm en flipover , glasvezel internet en WiFi.

C.S. lokaal

18 m2    |    1 - 4 personen

De C.S. lokaal kamer is een ruimte van ongeveer 18 m2 en bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. Deze kamer is uitstekend geschikt voor coaching gesprekken of als u even een flexibel kantoor nodig hebt, en is per uur te huur. Bent u coach, behandelaar of mediator dan is deze ruimte daar uitstekend geschikt voor. Deze ruimte heeft de beschikking over glasvezel internet en Wifi.
Tevens is deze ruimte te huur als u de behoefte hebt om even de beschikking te hebben over een eigen kantoor.

Opstellingen

U-opstelling

Cabaret

School

Theater

College

Blok

Kring

Examen

Carré

Ervaar ons product

Partner in...
Vormgeving
Webapplicaties
Productie & signing
Illustraties & animaties
Vindbaarheid